Teljes lakásbútorzat bútorlapos kivitelben – Pomáz (id:001)

Ennek a lakásnak a bebútorozásánál fontos szempont volt, hogy az egyedi bútorok ára a lapra szereltek árfekvésében maradjon.

A konyhabútor korpuszai és munkalapja meránói szilva bútorlapból készültek, a frontok vákuumfóliásak, színűk textúrás antik vanília. A bútor BLUM fiókcsúszókkal és mindkét alsó sarokszekrényben forgatható edénytárolóval készült. A szabadon álló hűtő külön keretet kapott.

A nappali bútor anyaga szintén meránói szilva bútorlap, az ajtó alukeretes. A nappaliban található komód stílusa illeszkedik a nappali szekrényéhez, hasonló frontokkal.

A tolóajtós gardróbszekrény frontjai Fino Zimt bútorlapok. A jobboldali elem egyedileg lett kialakítva, hogy illeszkedjen a szoba ferde falához.

Az előszobaszekrény juhar és meránói szilva bútorlapok kombinációjából készült. Egyediségét az adja, hogy illeszkedik az előszoba több helyen is kanyarodó falához (lásd a 3D tervrajzot).

A fürdőszobabútor frontjai woodline mocca, a korpuszok és a munkalap magasfényű bézs bútorlapból készültek. Egyedi az ívben megvágott és csiszolt üvegpolcok kialakítása.