Kapcsolat, céginformáció

A Chiron Kft. 2007 óta van jelen a hazai bútorgyártásban.

Elérhetőség, megrendelés: Mihály András, 20-379-0908; info@chironkft.net

Chiron a görög mitológia bölcs kentaurja, számos hős, köztük Akhilleusz, Héraklész és Thészeusz tanítója. Tudományokat, művészetet, harci és gyógyászati ismereteket egyaránt oktatott.
Teljességre törekvő, holisztikus világszemléletét igyekszünk mi is beépíteni munkánkba és mindennapjainkba egyaránt. Ennek megfelelően egy bútor elkészítésénél figyelembe vesszük a teljes környezetet, amibe illeszkedik; és igyekszünk összhangba hozni a Megrendelő funkcionális és esztétikai igényeit a technikai és anyagi korlátokkal, hogy minden Ügyfelünknek a lehető legjobbat nyújthassuk.
A bútorkészítésben elsősorban egyedi konyhák és tolóajtós gardróbszekrények, beépített szekrények készítésére specializálódtunk, amelyeket egyedi kialakítással, a minőségi lapra szerelt bútorok árában tudunk elkészíteni. Szintén nagy tapasztalatra tettünk szert elemes bútorok, különösen IKEA konyhák összeszerelésében, szükség szerint átalakításában. E tapasztalatunk révén konyhastúdiók számára is vállaljuk az általuk kínált konyhabútorok szakszerű beépítését.
Várjuk megrendelését!

Mihály András

Kedves Ügyfeleim!

A Chiron Kft-t 2007-ben hoztam létre és mindig is szívügyemként kezeltem. Több mint 10 éven át voltam az ügyvezetője és sok éven át minden munkában személyesen is részt vettem, több száz megrendelővel alakítva ki jó kapcsolatot.

Az elmúlt évek változásai – mind a világban, mind a magánéletemben – arra késztettek, hogy a kft-t barátaim vezetésére bízzam, akik elsősorban generálkivitelezéssel foglalkoznak. A bútorkészítést kollégáimmal egyéni vállalkozás keretei között visszük tovább.

Mivel a honlap a kezdetektől fogva a vállalkozás nevét viselte, ezen nem változtattam.

Mihály András