Egyedi bútorok készítése


Az Ön egyedi elképzelései alapján vállaljuk magán és üzleti célú helyiségek teljes vagy részleges berendezéséhez szükséges bútorok gyártását és helyszíni beszerelését.
Legyen szó akár könyvespolcról, nappali szekrénysorról vagy komódról, mi elkísérjük Önt a tervezéstől a használatba vételig, igény szerint akár számítógépes látványtervek készítésével is.
Egyaránt dolgozunk tömörfából, furnérozott lapokból, marásmintákkal díszíthető és fényezhető MDF-ből és bútorlapból; klasszikustól a modernig az Ön igényeihez igazodó stílusban.
Ennek megfelelően árképzésünk is rugalmas: a legtöbb bútort a legnépszerűbb lapra szereltek árában is képesek vagyunk elkészíteni; ugyanakkor szaktudásunk és precizitásunk lehetővé teszi, hogy exkluzív bútorok készítésével is foglalkozzunk. A megrendelés menete megegyezik az egyedi konyhabútoroknál, illetve az ÁSZF-ben leírtaknál. Egyedi bútorok esetén a minimális rendelési díj nettó 50.000 Ft, kisebb munkákat sajnos nem tudunk rentábilisan elkészíteni. Eddigi munkáinkból a Referenciák között válogathat.