Elemes – konyhastúdiós, KIKA, IKEA konyhabútor összeszerelése

Több mint másfél évtizede foglalkozunk konyhabútorok összeszerelésével, jellemzően az RS, Retz, KIKA és IKEA konyhák választékából – szakszerűen, gyorsan, az egyedi igényekhez igazodva, akár a bútorok átalakításával is! Ha minőségi munkát szeretne, esetleg speciális igényei vannak, bízza ránk konyhája összeállítását! Konyhabútor összeszerelési képgalériánkat a referenciák között, elkülönítve is megtalálja.

Egyedi IKEA konyha, Frankfurt (telefonon kattintson a képre a videóhoz)

Minőségi munkánk révén Frankfurtba is kihívtak konyhát szerelni!

Több mint 500 összeszerelt konyhával a hátunk mögött szaktudásunk és munkavégzésünk híre külföldre is eljutott. Így szereltünk IKEA konyhát Bécsben és Frankfurtban is – a videó ez utóbbiról készült. Itt egy eleve speciális kialakítást egyedileg rendelt tömör tölgyfa munkalapok tettek még különlegesebbé, amiből egy asztalt is készítettünk.

Ahogy talán ez a videó is mutatja, nem az a célunk, hogy a legolcsóbb konyhabútor szerelők legyünk a piacon, hanem az, hogy áruházban, konyhastúdióban vásárolt konyháját is egyedi módon, minden igényét kielégítve építsük be.

Miért javasoljuk, hogy elemes konyháját szakemberrel szereltesse össze?

Ha lapra szerelt konyhabútorban gondolkodik, talán legelőször az IKEA konyhák jutnak eszébe. A népszerű svéd bútorok összeszerelése általában nem nehéz, de az IKEA konyha bútorzata talán kivétel ebből a szempontból; itt ugyanis nem különálló bútordarabokról van szó, hanem több elemet tartalmazó, szükség esetén átalakítást igénylő együttesről. Előfordulhat, hogy nem derékszögű a sarok, nem vízszintes a padló, csövek futnak a vázak helyén stb.; a munkalaphoz szükséges kivágások pedig megfelelő szerszámokat és szakértelmet igényelnek.