Előszoba szekrény


Az előszoba szekrény nem tölt be központi szerepet a lakás bútorzatában, mégis érdemes áldozni az esztétikus kialakítására, hiszen ez a bútor fogadja a hazatérőt és a vendégeket egyaránt.

Kialakításának lehetőségeit sokszor az előszoba adottságai határozzák meg – szűkebb terekben a keskenyebb nyíló és a tolóajtók egyaránt praktikusak lehetnek. Mivel az előszoba szekrények gyakran sekélyek és sokszor különböző mérőórák és vezetékek eltakarására is szolgálnak, belsejükbe általában polcok kerülnek, a kapható kényelmi berendezések (fiókok, kosarak és más rendszerezők) inkább a mélyebb gardróbokba kerülhetnek.

Az előszoba szekrény kialakításakor a helykihasználás mellett a funkcionális szempontok kerülnek előtérbe, így a bútornak része lehet pl. tükör, ruhaakasztók, kalaptartó vagy ülhető cipősszekrény is.

A megrendelés menete megegyezik az egyedi konyhabútoroknál, illetve az ÁSZF-ben leírtaknál. Előszoba szekrények esetén a minimális rendelési díj nettó 50.000 Ft, kisebb munkákat sajnos nem tudunk rentábilisan elkészíteni.


Egy előszoba szekrény és a mögötte elhelyezkedő IKEA konyha. Mindkettőn bambusz lapok, az előszoba szekrény ajtajai az IKEA STÄT frontok mintájára, egyedileg készültek.


Egy nehezen kihasználható előszoba sarok teljes, praktikus beépítése. Előszoba szekrény Chiron módra!


Nagypolgári lakás előszoba szekrénye, selyemfényű, festett MDF ajtókkal. Kazettás stílusa igazodik a lakás többi bútorához és megadja annak alaphangulatát.

További előszobai megoldásainkat a Referenciák között találja.