Egyedi konyhabútor készítés

Cégünk vállalja egyedi konyhabútor készítését rendkívül kedvező áron, maximálisan igazodva az Ön igényeihez, elképzeléseihez.

A konyhabútor készítés lépései:

1. lépés: Álmodja meg!

Képzelje el álmai konyháját úgy, hogy fantáziáját nem korlátozza sem technikai, sem anyagi szempontok alapján! Mi segítünk, hogy az egyedi konyhabútor végső terve mind a lakás adottságaihoz, mind pedig az Ön pénzügyi lehetőségeihez illeszkedjen. Referenciáinkat a főoldalon találja meg.

2. lépés: Tervezés, árajánlatkérés

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a közös munka akkor a legeredményesebb, ha saját szaktudásunkat és ötleteinket a megrendelő előzetes elképzeléseihez adjuk hozzá. Ha terveit (egyszerű rajz, leírás stb.) emailben eljuttatja hozzánk, mi költség- és kötelezettség-mentesen elkészítjük pontos árajánlatunkat, mely a tapasztalatok alapján ritkán szorul korrekcióra. Amennyiben az ajánlat megfelelő, a tervezést a helyszínen folytatjuk és véglegesítjük, plusz költség nélkül.
Ha azt szeretné, hogy leendő konyhabútorát az elejétől fogva közösen tervezzük meg, ennek díja 10.000 Ft. Kívánságára a végleges változatot 3D látványtervként is elkészítjük. A látványterv alapján egy végső változtatásra térítésmentesen lehetősége van.

Egyedi konyhabútor tervrajzzalKonyhabútor készítés végeredménye

Elemes vagy egyedi?

Egyedi konyháinkat a konyhastúdiókénál jóval olcsóbban, a minőségi lapraszerelt konyhák árszínvonalán tudjuk elkészíteni (az azokhoz szükséges szállítási és szerelési díjat is beleszámítva), kiváló minőségű vasalatokkal (pl. dupla fémoldalas, fékezős fiókok) és kényelmi berendezésekkel (pl. forgó edénytárolók). Az egyedi konyhák azonban teljesen egyedi méretezéssel készülnek és minden speciális igényt igyekeznek kielégíteni. Néhány példa az eddig felmerült szempontok, kérések alapján:

 • a fiókok a lehető legkönnyebben, szó szerint egy ujjal is nyithatóak legyenek
 • a készen kapható méretekhez képest egyedi méretű szekrényekre van szükség
 • a gyári kialakítás nem teszi lehetővé a választott mosogatótálca beépítését
 • a konyha egyik oldalán az összes szekrény mélységét csökkenteni kell a szűk helyiség miatt
 • a megrendelő a frontokkal azonos anyagból készült nyitott elemeket szeretne
 • a megrendelő más gyártó munkalapját szerette volna választani, de annak mélysége 60cm-es volt (pl. az IKEA munkalap 63.5cm)
 • a fiókok és a frontok fogantyú nélkül, nyomásra nyíljanak

A konyhabútor készítés során használt alapanyagok:

Az általunk gyártott egyedi konyhabútor váza bútorlapból, frontjai tömörfából (borovi fenyő, bükk, tölgy, kőris, cseresznye stb.), furnérozott vagy MDF lapokból, illetve bútorlapból (jellemzően Egger, Falco, Kronospan vagy Kastamonu) készülhet. Frontgyártó partnerünkön keresztül vákuumfóliás ajtókat is rendelhet 72 színben, 67 féle marásmintával. Egyedi alumíniumkeretes ajtók, illetve bambusz- és más szövetbetétes frontok készítését is vállaljuk, többek között a Locatelli és a Perfetti cég által forgalmazott anyagokból. Újdonság az extra magasfényű akril front, mely a RAL színskála minden színében elérhető.
Tömörfába, illetve MDF lapokba vállaljuk különböző minták marását, ezáltal a frontok díszítését, kazetták készítését, így egy igazán esztétikus és valóban teljesen egyedi konyhabútor lehet a végeredmény. Néhány példa:

Marásminták egyedi konyhabútorokhoz

A tömörfát a kívánt páccal, majd környezetbarát bútorolajjal vagy lakkal felületkezeljük. A mart felületű MDF fényezést kap, a színválasztéknak semmi nem szab korlátot, a fényezés jellege pedig a mattól a selyemfényen át a magasfényig terjedhet, melyben visszatükröződik a helyiség és a fények...

Magasfény

A konyhabútor készítés során használt vasalatok, kiegészítők:

A bútorlapból készült elemek éleire minden esetben jó minőségű 0,4mm-es, a frontokra pedig különösen tartós 2mm vastag ABS kerül. A vasalatokhoz (pántok, fióksínek stb.) a Blum, Lama, Gamet, GTV, Forest cégek termékeit használjuk.
Egyéb kiegészítők (pl. edénycsöpögtető, sarokszekrénybe építhető edénytároló, olaj- és ecettartó, felnyíló teleszkópok stb.) teljes skálájából választhat pl. a Forest, Häfele, Kesseböhmer, Wiremax kínálatából.

Egyedi konyhabútor készítés otthonra

3. lépés: Az egyedi konyhabútor megrendelése

A megrendelés a szerződés aláírásával lép érvénybe, ami rögzíti a megrendelt bútor paramétereit. A gyártás megkezdésének feltétele 60% előleg átadása, melyről természetesen elismervényt vagy előlegszámlát kap, és amit természetesen átutalással is teljesíthet.

4. lépés: Gyártás és helyszíni beszerelés

A megrendelést követően megkezdjük az egyedi konyhabútor elkészítését. A bútort az előre megbeszélt időpontban a helyszínen készre állítjuk össze. Mi tisztában vagyunk vele, hogy a szerelés helyszíne a legtöbb esetben az Ön otthona. Ezt mind viselkedésünkkel, mind a munkavégzés tisztaságával és gyorsaságával a lehető legmesszebbmenőkig igyekszünk tiszteletben tartani.
Az átadás határideje leterheltségünktől függően a megrendeléstől számított 3-4 hét. Az ár hátralévő 40%-ának kifizetése a kész bútor átvételekor történik. Nagyobb volumenű megrendeléskor esetenként többlépcsős átadást és elszámolást szoktunk kérni, ezt a szerződés előre rögzíti.
Ha a helyszín 1 héttel a határidőt követően sem alkalmas a beépítésre, a műhelyben megtekinthető bútor árát 90%-ig rendezni kell, a fennmaradó 10%-ot pedig a végleges átadáskor.

Várjuk megrendelését, hívjon minket bizalommal! Tel.: 06-20-379-0908

Garanciális feltételek

Az általunk készített bútorokra 1 év garanciát vállalunk, Blum vasalatokra 5, alumínium tólóajtó vasalatokra pedig 10 évet. A garancia érvényesíthetőségének feltétele a bútorok rendeltetésszerű használata.
A teljesség igénye nélkül ide tartozik:

 • a bútorok számára megfelelő környezet biztosítása, különös tekintettel a megfelelő szellőztetés hiányában fellépő párára (pl. vakolás, festés következményeként) és a vízzel való tartós, közvetlen érintkezésre, melyre mind a bútorlapok, mind a fa alkatrészek érzékenyek (pl. munkalap eláztatása)
 • a bútorok felületének megfelelő óvása - pl. agresszív anyagokkal való érintkezés, súrolás stb. kerülése, gondozást igénylő felületek ápolása (pl. tömörfa munkalapok olajozása)
 • az extrém hőhatások, a kültéri használat kerülése
 • a vasalatok megfelelő használata, az erőltetés kerülése
 • probléma esetén annak mielőbbi jelzése a további állagromlás, sérülés elkerülése érdekében - az ennek elmulasztásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.