Tolóajtós szekrény

A tolóajtós szekrény legfőbb előnye a normál nyíló ajtós szekrénnyel szemben a jelentős helymegtakarítás. Ez a megoldás ideálissá teszi keskeny helyiségekben való alkalmazását, így nem csoda, hogy az előszoba szekrények, gardróbszekrények jelentős része tolóajtós szekrény. A tolóajtó további előnye, hogy jóval nagyobb egybefüggő felületet lehet vele képezni, mint egy nyíló ajtóval, így megfelelő szín- és dekorkombinációkkal a lakás igazi dísze lehet.

A tolóajtós szekrény kiváló megoldás lehet a hálószobába vagy a nappaliba is - praktikus, és emellett elegáns megjelenést nyújt, miközben védi a portól a benne tárolt ruhákat és egyéb tárgyakat.

Tolóajtós szekrény tükör és bútorlap kombinációjával

Kedvező árfekvés

Kérjen tőlünk árajánlatot - biztos lehet benne, hogy a kiállítótermi áraknál kedvezőbb ajánlatot teszünk! Sok megrendelőnk gyári, pl. KIKA, IKEA gardróbok áttekintése után fordul hozzánk azzal, hogy a kész elemek nem használják ki megfelelően a teret - ilyenkor lehetőség szerint a sorozatgyártott termékkel azonos árfekvésű ajánlatot készítünk egyedi bútorára.

Tolóajtós szekrény az Ön stílusában

Megjelenés, stílus, funkcionalitás és árfekvés - az általunk készített tolóajtós szekrény mindenben az Ön igényeihez, elvárásaihoz illeszkedik. A bútor készítés során figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyiség adottságait, és az enteriőrbe harmonikusan illeszkedő megoldást javaslunk.

A szekrény minőségét, tartósságát a vasalatok adják. Ennek megfelelően nem használunk vékony acélkereteket, csak jóval robosztusabb aluminium profilokat, melyekre 10 év garanciát vállalunk.

Az elkészült tolóajtós szekrény végső karakterét az ajtóbetét adja, melynek borítása lehet laminált, színfurnér (tömörfa réteg), tükör, üveg (síküveg, Lacobel és akril), nádszövet stb., illetve ezek kombinációja. További részletekért kattintson a "Tolóajtó betétek" menüpontra.

Egyedi megoldások - kívül

A tolóajtós szekrényeknél a lehetséges variációk száma hatalmas, ezért a következő felsorolás a teljesség igénye nélkül készült.

  • Tetőtereknél, ferde falaknál lehetőség van egyedi, "csapott" ajtók készítésére
  • A tolóajtós szekrény saját keretet kaphat, melybe kívánság szerint világítás szerelhető. Lehetőség van belső világítás beépítésére is, mely az ajtó elhúzására kapcsol be
  • A sínek, fogantyúprofilok a RAL színskála minden színében kérhetők, sőt egyes cégek furnér (fa) borítású profilokat is gyártanak, melyek tetszés szerint pácolhatók és lakkozhatók

Egyedi megoldások - belül

A belső kényelmi berendezések tekintetében ismét csak óriási a választék. Néhány példa:

  • fogasok, akasztók és egyéb rendszerezők; ruhaliftek és cipőtartók
  • kihúzható polcok, fiókok és kosarak

A Forest cég gardróbszekrény kiegészítő katalógusának megtekintéséhez kattintson a "Belső kiegészítők" menüpontra.

A legtöbbször alkalmazott és ajánlott gyártók

  • Sevroll és Laguna: kiváló ár/érték arányú tolóajtó vasalatok
  • Kitmar: kiemelt strapabírású, valamint egyedülálló fautánzatú és valódi furnér borítású vasalatok
  • AGT, Falco Mirror Gloss: prémium magasfényű bútorlapok gyönyörű fantáziamintákkal
  • Egger, Falco, Kronospan, Dekospan: jól bevált laminált bútorlapok és furnérozott lapok óriási színválasztékkal

Tolóajtós szekrény világítással, színazonos sínekkel és fogantyúprofilokkal

Tolóajtós szekrény világítással, színazonos fogantyúkkal


Ferde falsíkhoz igazodó tolóajtós szekrény és belső kialakítása

Tolóajtós szekrény ferde falsíkhoz igazodó ajtókkal


Óriási beépített szekrény, tolóajtók és nyíló ajtók kombinációjával

Hatalmas tolóajtós szekrény - minden egy helyen!