Előszoba szekrény

Az előszoba szekrény kialakításakor a helykihasználás mellett a funkcionális szempontok kerülnek előtérbe, így a bútornak része lehet pl. tükör, ruhaakasztók, kalaptartó vagy ülhető cipősszekrény is.

Az előszoba szekrény kialakítása

Az előszoba szekrény nem tölt be központi szerepet a lakás bútorzatában, mégis érdemes áldozni az esztétikus kialakítására, hiszen ez a bútor fogadja a hazatérőt és a vendégeket egyaránt.

Kialakításának lehetőségeit sokszor az előszoba adottságai határozzák meg - szűkebb terekben a keskenyebb nyíló és a tolóajtók egyaránt praktikusak lehetnek. Mivel az előszoba szekrények gyakran sekélyek és sokszor különböző mérőórák és vezetékek eltakarására is szolgálnak, belsejükbe általában polcok kerülnek, a kapható kényelmi berendezések (fiókok, kosarak és más rendszerezők) inkább a mélyebb gardróbokba kerülhetnek.

Amennyiben előszoba szekrényt szeretne csináltatni, forduljon hozzánk bizalommal!


Egy előszoba szekrény és a mögötte elhelyezkedő IKEA konyha. Mindkettőn bambusz lapok, az előszoba szekrény ajtajai az IKEA STÄT frontok mintájára, egyedileg készültek.

Előszoba szekrény az IKEA STÄT stílusában, bambusz fedlappal és polcokkal


Nagypolgári lakás előszoba szekrénye, selyemfényű, festett MDF ajtókkal. Kazettás stílusa igazodik a lakás többi bútorához és megadja annak alaphangulatát.

Előszoba szekrény kazettás, fényezett MDF ajtókkal