Egyedi bútorok készítése

Az Ön egyedi elképzelései alapján vállaljuk magán és üzleti célú helyiségek teljes vagy részleges berendezéséhez szükséges bútorok gyártását és helyszíni beszerelését.
Legyen szó akár konyhabútorról, nappali szekrénysorról vagy gardróbszekrényről; gyerekbútorról vagy épp íróasztalról, mi elkísérjük Önt a tervezéstől a használatba vételig, igény szerint akár számítógépes látványtervek készítésével is.
Egyaránt dolgozunk tömörfából, furnérozott lapokból, marásmintákkal díszíthető és fényezhető MDF-ből és bútorlapból; klasszikustól a modernig az Ön igényeihez igazodó stílusban.
Ennek megfelelően árképzésünk is rugalmas: folyamatos akciónk keretében a legtöbb bútort a legnépszerűbb lapraszereltek árában is képesek vagyunk elkészíteni; ugyanakkor szaktudásunk és precizitásunk lehetővé teszi, hogy exkluzív bútorok készítésével is foglalkozzunk.
A megrendelés menete egyezik a konyhabútoroknál leírtakkal. Egyedi bútorok esetén a minimális rendelési díj nettó 50.000 Ft. Eddigi munkáinkból a főoldalon válogathat.

Vitrines szekrény tölgyfa ajtókkal

Várjuk megrendelését, hívjon minket bizalommal! Tel.: 06-20-379-0908